Building Change

Over ons

Met trots werken PartosFoundation Max van der Stoel (FMS) en Woord en Daad sinds 2014 intensief samen om beleidscoherentie voor (duurzame) ontwikkeling in Nederland stevig op de kaart te zetten. Samen pleiten we voor eerlijk Nederlands beleid, dat geen negatieve impact heeft op duurzame ontwikkeling in lage-inkomenslandenslanden. Duurzame ontwikkeling at home and abroad, zowel economisch, sociaal en ecologisch.

Om dit te bereiken streeft Building Change naar een eerlijke en ambitieuze uitvoering van de Duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s). De SDG’s zijn de breedst gedragen mondiale agenda voor duurzame ontwikkeling. Ook Nederland heeft ze onderschreven. Om duurzame ontwikkeling te realiseren is een positieve en sturende rol van de overheid nodig, in samenwerking met o.a. ngo’s, bedrijven en financiële instellingen. Ons doel? Een stevig geluid laten horen richting Den Haag, om zo doorbraken op het gebied van klimaat, financiën en internationale handel te realiseren voor duurzame ontwikkeling.

Ons team:

Building Change wordt uitgevoerd door een gemotiveerd team:

  • Floris Grijzenhout (Woord en Daad, projectcoördinator)
  • Niels Hoogerheijde (Partos)
  • Jarne van der Poel (Foundation Max van der Stoel)
  • Yasmin Bijvank (Foundation Max van der Stoel)
  • Abigail Johnson (Partos)

Meer weten of meedoen?
Neem dan contact op met projectcoördinator Floris Grijzenhout via f.grijzenhout@woordendaad.nl. Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes over Building Change? Abonneer je hier op de nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Instagram.

SAMENWERKENDE PARTNERS: